Prosjektovernattinger

Vår unike kompetanse og kunnskap om reiselivsbransjen og infrastruktur, gjør at vi kan utvikle behovstilpassede løsninger for våre kunder. Vi er gjerne med i en tidlig fase før prosjektstart, så vi raskt kan finne gode boløsninger som passer gjennom hele prosjektet.

Photo of buildings

Spar tid og penger

For mange bedrifter er booking og planlegging av overnatting, kursplasser, kick-off og konferanser en tidkrevende oppgave. I mange år har vi sittet på andre siden av bordet, som kunder, men også som hotellrådgivere og personalkoordinering. Vi hjelper våre kunder å frigi tid til kjernevirksomheten. La oss ta hånd om forhandlingen og bistå i planleggingen samtidig som dere sparer tid og penger.

Buildings

Et steg i forkant

Når vi blir kjent med deres behov kommer vi til å ligge et steg i forkant. Vi vet det er høyt trykk på hotellovernattinger, konferanser m.m. over hele landet. Vår kunnskap om bransjen gir din bedrift mulighet til å gjøre kloke økonomiske valg.

Vi hjelper deg med

Forhandling og innhenting av pristilbud

Oppstartsmøte

Prosjektledelse

Administrering av bookinger

Fakturahåndtering

SMS-bekreftelse til personale

Støtte ved anbud

Ta kontakt for en uformell prat

Ønsker du å bli kontaktet av en av våre medarbeidere? Vennligst fyll inn din informasjon, så kontakter vi deg innen 24 timer.