Skogens DagEn konferanse med 250 deltakere

Skogens dag har i flere år vært et velykket arrangment. Dagen gjennomføres i samarbeid mellom Skogsteknologiklyngen, Länsstyrelsen i Västerbotten, SLU og Umeå universitet med mål om å styrke kunnskapen og drivkraften som finnes innenfor skogbruk. I mai 2022 fikk vi oppgaven og hjelpe Skogens dag med planlegging og gjennomføring av konferansen.

Hvorfor valgte dere oss som samarbeidspartner?
Vi valgte ConnectIn I en tid der det i prinsipp var rift konferanselokalene. Vi var tvunget til å flytte datoen på vår konferanse en gang pga. koronapandemien, og når det kom lettelser i restriksjonene måtte vi plutselig tenkte nytt. Vi hadde allerede bestilt lokale, og vi trengte nå desperat et lokale som kunne huse 200+ mennesker. Siden vi holder til i Nord-Sverige er våre lokalkunnskap i Stockholm begrenset. Så vi tok kontakt med ConnectIn. De begynte å skanne markedet for egnede lokaler basert på våre spesifikke behove. De sparte oss mye tid for oss som arrangører, og det gjorde at vi kunne fokusere på innholdet til konferansen, istedenfor å bruke mye tid på valg av lokale.

Hvordan opplever dere samarbeidet med oss?
For oss har det bare vært en positiv opplevelse og samarbeide med ConnectIn, helt fra første møte, prosessen og gjennomføringen. Dere har hørt på våre behov, men også utfordret oss til å tenke nytt for å løfte konferansen ytterligere. Det er fantastiske å jobbe sammen med folk som raskt kan sette seg inn i kundens behov, da dette sparer oss my tid som arrangør.

Hva er det beste med våre tjenester?
Det beste med ConnectIn er den personlige kontakten. Trivelige og serviceorienterte mennesker som går helhjertet inn i oppdraget. Og i tillegg at de var der som en ekstra ressurs under gjennomføringen av konferansen, viste seg å være uvurderlig. Jeg vil anbefale alle som ønsker hjelp med planlegging og gjennomføring av arrangementer å velge ConnectIn

Se flere referanser